Què fem

 

Establir vincles de comunicació amb els destinataris de l’activitat de cada organització és essencial per fer-se conèixer, per oferir productes o serveis, per comunicar projectes, per exterioritzar la imatge i la filosofia d’empresa. D’altra banda, els elements que conformen la comunicació interna de qualsevol organització constitueixen un dels vehicles més importants per a la cohesió de l’equip de treball i actuen com a facilitadors de la seva feina.

 

Per a la projecció i per a la imatge d’una empresa, entitat o institució és fonamental saber seleccionar el tipus de comunicació escaient a cada situació i el registre idoni. Per tal de garantir la qualitat lingüística, a SdC tenim cura del text com a part d’un procés comunicatiu global.

 

Des d’SdC redactem, revisem i traduïm. Segons les necessitats de cada client els nostres serveis poden incloure tots aquests processos de manera conjunta o només algun.

 

Revistes internes i externes

Comunicats interns

Memòries anuals

Dossiers de premsa

Fullets i anuncis publicitaris

Dossiers de campanyes publicitàries

Continguts d’intranets

Dossiers de premsa

Manuals d’ús, etc.

 

Som especialistes en llenguatge publicitari, financer i de noves tecnologies. Treballem, fonamentalment, en català i castellà, i també en basc, gallec, portuguès, anglès, francès, alemany, italià, holandès, àrab i xinès entre d’altres. 

 

 

Tornar